Бібліотекарі Гуляйпілля

Бібліотекарі Гуляйпілля

суботу, 30 серпня 2014 р.

Вереснева зустріч

            29 серпня відбулося засідання районного методичного об'єднання бібліотекарів. Керівник МО Панченко К.О. проаналізувала роботу методичного об'єднання за 2013-2024 н.р. (детальніше тут). Учасники обговорили основні напрямки роботи у 2014-2015 навчальному році, ознайомилися з найбільш визначними датами історичного та літературного календарів. Активно обговорювалося питання забезпечення учнів ЗНЗ підручниками  за умови недостатньої  їх кількості.
          Були і приємні моменти: учасники привітали  Панченко Катерину Олександрівну, завідуючу бібліотекою Гуляйпільського колегіуму "Лідер" з перемогою, адже вона стала лауреатом (ввійшла в п'ятірку найкращих) Всеукраїнського конкурсу "Шкільна бібліотека" у 2014 році у номінації "Шкільна бібліотека - інформаційнирй центр навчального закладу".
              До бібліотечної родини шкільних бібліотекарів приєдналися новопризначені колеги. Це: Лук'яшко Наталія Володимирівна (Гуляйпільська ЗОШ № 2), Порохнява Галина Миколаївна (Гуляйпільська СЗОШ), Марусиченко Олена Вікторівна (Долинська ЗОШ), Уразметова Ріта Вікторівна (Приютненський НВК). Бібліотекарі отримали Пам'ятку молодого бібліотекаря для детальнішого знайомства з професією.  Присутні привітали молодих колег та пообіцяли дружню підтримку та допомогу.
         Особливо хвилюючим, та навіть, сумним, моментом стало повідомлення про вихід на заслужений відпочинок Жовніренко Віри Іванівни, бібліотекаря Гуляйпільської ЗОШ № 2. Бібліотекарі району подякували Вірі Іванівні за  багаторічну,  творчу працю, за готовність прийти на допомогу, за високі моральні якості та дружбу.




середу, 27 серпня 2014 р.

Лауреат Всеукраїнського конкурсу 
"Шкільна бібліотека" у 2014 року - 
Панченко Катерина Олександрівна, завдувач бібліотекою Гуляйпільського колегіуму "Лідер"!

Детальніше познайомитися з досвідом роботи Катерини Олександрівни та з роботами інших лауреатів та переможців конкурсу можна на блозі "Шкільна бібліотека"
Щиро вітаємо Вас, Катерино Олександрівно з професійним досягненням! Бажаємо здоров'я, миру,  злагоди, подальших успіхів!
Шановні колеги!

ПРИВАТНЕ   ПІДПРИЄМСТВО
«ОСВІТА-МЕДІА: УКРТЕХПОСТАЧВИДАВ»

пропонує для закупівлі книги бібліотечної звітності, що
виготовляються відповідно до  «Інструкції про порядок комплектування та облік підручників і навчальних посібників у бібліотечних фондах загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів та вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації» (Наказ МОіН України від 02.12.2013  № 1686).

вівторок, 26 серпня 2014 р.

Шановні колеги, 
всі, хто відсвяткував свій День народження влітку:
Віро Іванівно, 
Катерино Олександрівно,
Світлано Миколаївно, 
Галино Вікторівно,
Андріє Григоровичу,
Тетяно Федорівно!
Щиро вітаємо Вас!
Здоров’я міцного на довгі роки,
Щиро бажаємо Вам  залюбки,
Хай доля дарує щастя довіку,
Достатку і миру у домі без ліку.
Калиною радість в душі хай квітує,
Сопілка любові хай серце хвилює,
А роси ранкові безмежно і щиро,
Щоденно дарують наснагу і силу!