Бібліотекарі Гуляйпілля

Бібліотекарі Гуляйпілля

понеділок, 3 листопада 2014 р.

У навчальних закладах району пройшов місячник шкільних бібліотек



Шановні колеги!
Завершено проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, який пройшов у рамках Міжнародного місячника шкільнихбібліотек під гаслом «Шкільна бібліотека - стратегічний партнер освіти».
Бібліотеки загальноосвітніх навчальних закладів Гуляйпільського району стали його активними учасниками. Проведено чимало цікавих та змістовних заходів, що сприяло підвищенню ефективності реалізації освітніх і виховних завдань школи шляхом виконання інформаційної, освітньої, культурної та дозвільної функцій.
Одним з основних завдань місячника є висвітлення здобутків шкільних бібліотек та популяризація їх діяльності. З метою поширення кращого досвіду щодо організації та проведення заходів до Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, бібліотеки Гуляйпільського району пропонують:



3. Презентації «Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек–2014». В презентаціях вміщено коротку інформацію з історії Місячника шкільних бібліотек, цікаву інформацію (афоризми, крилаті вислови про книгу та бібліотеку, вірші про книгу), а також зроблено огляд заходів (книжкові виставки, тиждень шкільного підручника, вікторини, літературна гра-подорож, заочна мандрівка, конкурс декламаторів, конкурс ілюстрацій до творів, конкурс закладинок для книги, акція «Подаруй книгу шкільній бібліотеці» та ін.), проведених в рамках Місячника у