Бібліотекарі Гуляйпілля

Бібліотекарі Гуляйпілля

суботу, 30 серпня 2014 р.

Вереснева зустріч

            29 серпня відбулося засідання районного методичного об'єднання бібліотекарів. Керівник МО Панченко К.О. проаналізувала роботу методичного об'єднання за 2013-2024 н.р. (детальніше тут). Учасники обговорили основні напрямки роботи у 2014-2015 навчальному році, ознайомилися з найбільш визначними датами історичного та літературного календарів. Активно обговорювалося питання забезпечення учнів ЗНЗ підручниками  за умови недостатньої  їх кількості.
          Були і приємні моменти: учасники привітали  Панченко Катерину Олександрівну, завідуючу бібліотекою Гуляйпільського колегіуму "Лідер" з перемогою, адже вона стала лауреатом (ввійшла в п'ятірку найкращих) Всеукраїнського конкурсу "Шкільна бібліотека" у 2014 році у номінації "Шкільна бібліотека - інформаційнирй центр навчального закладу".
              До бібліотечної родини шкільних бібліотекарів приєдналися новопризначені колеги. Це: Лук'яшко Наталія Володимирівна (Гуляйпільська ЗОШ № 2), Порохнява Галина Миколаївна (Гуляйпільська СЗОШ), Марусиченко Олена Вікторівна (Долинська ЗОШ), Уразметова Ріта Вікторівна (Приютненський НВК). Бібліотекарі отримали Пам'ятку молодого бібліотекаря для детальнішого знайомства з професією.  Присутні привітали молодих колег та пообіцяли дружню підтримку та допомогу.
         Особливо хвилюючим, та навіть, сумним, моментом стало повідомлення про вихід на заслужений відпочинок Жовніренко Віри Іванівни, бібліотекаря Гуляйпільської ЗОШ № 2. Бібліотекарі району подякували Вірі Іванівні за  багаторічну,  творчу працю, за готовність прийти на допомогу, за високі моральні якості та дружбу.




Немає коментарів:

Дописати коментар